Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA


OYUN BÜYÜK VE DAHA GENİŞ ÇAPLI.

05 Haziran 2021 - 19:32

OYUN BÜYÜK VE DAHA GENİŞ ÇAPLI.
Düğmeye joe biden daha seçilmeden bastı. nemi dedi? dediki türkiye de TAYYİP ERDOĞANI devirmek için muhalefeti açıkça destekliyeceğiz. oysa 15 temmuzuda biden in kiler yaptıydı tokadı yediler kıçlarının üstüne oturdular. ve bu sefer çap geniş cerçeve daha büyük. ekeonomik olarak saldırırlar akdenizde saldırırlar egede yunanlar  bitişikte suriyede ABD nin 200 bin tır silah verip donattığı hainler libyada fransızlar içerde FETÖ nün kalıntıları PKK sı hepsi bir ağızdan saldırıyor dikkat edin siyaseten PKK NIN Siyasi ayağıyla maalesef omuz ozmuza olanları ibretle seyrediyoruz. ERDOĞAN GİTSİN YETER DİYENLER KORO ŞEKLİNDE BAĞIRIYOR.
bunlar yetmedi birde siyaseten ekonomik konularda ERDOĞANA yanlış yaptıranlar var ak partinin içinde tek dertleri para olan çıkar olan maalesef ak partinin sırtındada kambur olanlar var onların şahsındada bir soğuma ve isyan var.
540 milyon metrekup doğal gaz bulunuyor ve yine maalesef CHP yetkilisi çıkıyor bizi mutlu edecek tek haber bu değildir hükümetin işi bıraktığını açıklamasıdır diyor. yani kocaman bir kin ve düşmanlık dğeryandan AĞIZ BİRLİĞİYLE HÜKÜMETİ YIKACAĞIZ DİYE KORO ŞEKLİNDE İÇERDEN DIŞARDAN HAREKET HALİNDE.
OYSA OLMASI GEREKEN BU DEĞİLDİR.
doğru olan muhalefetin hükümetin doğrularında  hükümeti alkışlaması lazım savunma sanayiinde güçlenen denizlerde haklarını koruyan her denene emredersınız demıyen bir türkiye herkese batar oldu. ıha yapıldı siha yapıldı savaş gemileri yapıldı insansız araç gereç imal edildi.tank top yapıldı füze yapıldı ve dahası yapıldı. buda birilerini kudurttu.ama beklenirki muhalefet milli konularda hükümetle omuz omuza olsun.  hükümetin yanlışlarında muhalefet etmesi lazım. 
ABD emrine giren emperyalıstlerin kumandası olanlardan ülkeye hayır gelmez.yazık hemde çok yazık.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum