Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA


Basına Nekadar Sahip Çıkıyorsunuz

25 Aralık 2020 - 16:30

Yeri geldiğinde basın nerede deriz!!
neden yazılmıyor deriz, haksızlığın üzerine gidin deriz, milletin adına herkesle kötü olun deriz,peki şapkayı önümüze koyup bir bakalım. 1 GAZETEYE 1 RADYOYA 1 İNTERNET SİTESİ GAZETESİNE 1 BÜLTENE ABONE OLANINIZ VARMI? 1 reklam sunanınız varmı? bu kurumların nasıl ayakta kaldığını düşünen varmı? sadece günlük çıkan gazetelerimizin ilandan aldıkları 3 beş kuruş var gerisinin bir tl geliri yok. peki bunlar nasıl dönecek? kamu hizmeti gören kurumlar bunlar milletin sesi bunlar millet sahip çıkmazsa kim sahip çıkacak bunlara. 
BELEDİYEMİZE, ÜNİVERSİTEMİZE VE İMKANI OLAN KURUMLARA ÇAĞRIMDIR.YEREL BASINA SAHİP ÇIKINIZ BASIN SİZİN VE MİLLETİN SESİDİR İNANIN NEFESİDİR.YOKSA BASIN KİMSENİN KÖLESİ DEĞİLDİR...
açık ve net söylüyorum  EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜ OLMAYAN basından Özgürce duruş beklenemez  çünkü onun ilk derdi ayakta kalabilmektir. ÇAĞRIM KURUMLARA İŞLETMELERE VE HERKESEDİR.
BASINA SAHİP ÇIKINIZ ÇIKINIZKI SESİNİZ OLA ÇIKINIZKİ SORUNLARI GÜR BİR ŞEKİLDE GÜNDEME TAŞIYA ÇIKINIZ Kİ BASIN HAKKIN SESİ OLA.
Cemiyeti aylık on bin tl giderini hadi benim imkanım var arkadaşlarımın var yapıyoruzda bizden sonra kim nasıl yapacak? ve neden yapsın? ÖNCE SAHİP ÇIKACAKSIN SONRA YARGILAYIP HESAP SORACAKSIN.
BU YAPILMADAN HESAP SORMA HAKKINI KİM KENDİSİNDE NASIL BULUR ONUDA ANLAMAM.
görecez bakalım kim katkı amaçlı hangi basın kurumumuza  kaç kuruşluk yeni yıl kutlama mesajı verecek???

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum