Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA


HER ADIYAMANDA NEFES ALANA ÇAĞRIMDIR.

03 Şubat 2021 - 12:13

HER ADIYAMANDA NEFES ALANA ÇAĞRIMDIR.
Seçim yaklaşıyor. Seçimlerde kimin bizi temsil edeceğine siz karar verin. Bu milletle ilgilenmiyen, bu milletin derdiyle dertlenmeyen,Bu milletin aşı ekmegi derdi olmayan, bu millet için zaman harcamayan, mücadele etmeyen, ter dökmeyen, düşenin elinden tutmayan, yetimini sormayan, bugüne kadar seçilenlerle ili için mücadele vermeyen, ilin kalkınması için kavga etmeyen, hiç bir allahın kulu vekilliğe başkanlığa aday olmasın.
Gidip metropollerde gününü gün edenler, servetine servet katanlar,  sırça köşklerde devran sürenler, gelip millete ben sizi temsil edeyim demesinler. SİZ ENAYİSİNİZ BEN AKILLIYIM DEMESİN
EĞER BU İLDE YAŞAYANLAR OLARAK BİZDEDE AZICIK DÜŞÜNCE VE  ADAMLIK VARSA bu sefer her kes tavrını net ortaya koyup hayır kardeşim sen gidip yıllarca dönüp iline bakmayacaksın bir kuruş yatırım yapmayacaksın bir gün halkını sormayacaksın şimdide gelip ben sizi temsil edim diyeceksin kusura bakma YALLAHHH demelidir. beni temsil edemessin demelidir.
Yoksa 5 sene yine dedikodu ve karalamayla zaman geçer gider. yatırım gelmez aş gelmez iş gelmez adıyaman yerinde saymaya devam eder. allahın bir kuluda çıkıp tek laf etmesin o zaman.
OY NAMUSTUR HERKES OYUNA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDADIR.
ÖYLE GİT  DEVRAN SÜR SEÇİM ZAMANI GEL İLDEN ADAY OL DÖNEMİ KAPANMALIDIR.
ONUN BUNUN EMRİYLE KİMSE RAĞBET GÖRMEMELİDİR.
JİPLERE BİNİP KİMSENİN OYUNA TALİP OLUP MİLLET KANDIRILMAMALIDIR.
MİLLET DİK DURMALIDIR

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum