Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA


ÜLKESİNE SAHİP ÇIKMAYAN MİLLİ OLAMAZ...

15 Şubat 2021 - 12:57

ÜLKESİNE SAHİP ÇIKMAYAN MİLLİ OLAMAZ...
Evet oyun büyük vede riskli.Türkiyeyi bölmek parçalamak yüzyılın hedefleri olan haçlı yeniden oyun kuruyor vede inatla.
ABD kuzey suriyeye onbinlerce tır dolusu silah araç gereç hibe ediyor 60 bin civarında hrıstiyan dinsiz sözde kürt silahlandırıyor maaşa başlıyor ve TÜRKİYE ye karşı eğitiyor firsat buldukçada saldırıyor.
Dİyer YANDAN KUZEY IRAKTA  AYNI AMAÇLI SİLAHLANMA VAR 
Türkiye kuzey ıraka bir operasyonla aniden bir darbe vurunca İRAN a bağlı haştışabii terör örgütü ani bir kararla GARAYA 6 İLA 8 BİN militan yollama kararı alıyor. oysa iran bilmiyormuki 3. bölünecek ayak İRANDIR.
Amerika öncülüğündeki yapı Fransa ve diğer birçok batı ülke destekli maalesef birlikte ülkemizi bölmek için hissedilir adımlar atıyorlar ve dahada hissedecegizki adamlar bölmeye geliyor.
Bize düşen küçük hesaplara dalmadan birlik olmak bölünmememek özellikle siyasi endişelerle bölücülere taviz vermemek dimdik durmaktır.
İYİ PARTİ GENEL MERKEZİNİN ACİLEN DİYARBAKIR ANNELERİNİ DESTEKLEMEK ÜZERE DİYARBAKIRA ANNELERE DESTEĞE  GİTMESİ ÇAĞRIMLA HERKESİN SAFINI NET ORTAYA KOYMASI ELZEMDİR.
OYNANAN OYUN ORTADA VEDE ÇOK RİSKLİ. YARIN GEÇ OLMADAN ZAMAN VARKEN DURUŞLARIN MİLLİ OLARAK ORTAYA KONMASI GEREKİR.
Görünen oki ilk açık saldırı kuzey suriye kısmından yapılacak  bunu akdenizde egede  keferenin atacağı hain adımlar takip edecek gibi. iç ihanetler olmamalı eğer olursa  bu ihanet ABD ihanetinden daha aşağılık olur onuda demiş olayım. ÜLKESİNE SAHİP ÇIKMAYAN  MİLLİ OLAMAZ.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum