Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA


ADIYAMAN ŞAMPİYONU OLDU

06 Ekim 2020 - 13:33

ADIYAMAN COVİT BULAŞIMI VE YAYILMASINDA TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU TESCİLLENDİ

Bunu Sayın sağlık bakanı açıkladılar.

Covid-19 yayılma bulaşmada Adıyaman ŞAMPİYON.

SÜRÜ BAĞIŞIKLIĞI ÜNVANINI ALDIK ELHAMDÜLİLLAH

SÜRÜ!!! BAĞIŞIKLIK!!!

Dolayısıyla Adıyaman bunu kutlamalı sokaklarda sabahlamalı eğlenceler tertip etmelidir. ŞAMPIYON…

Dünya bilim admları adıyamana gelmeli bunu nasıl başardığımızı araştırmalı milletimizi bu başarılarını anlatmaları için dünyanın dört yanına göndermelidir. Tabii yönetenlerimizide unutmamaları lazım böyle dünyaca ünü bir başarıyı kazanmalarını nasıl başardıklarını mutlaka üniversitelerde konferanslarla anlatmalıdırlar. Bilgi birikim başarı kolay gelmiyor.

Sokaklarda kullanılıp atılan maskeleri atanlar bulunup ödüllendirilmelidirler.

VEE FİNAL ADIYAMAN SÜRÜ OLDU VE BAĞIŞIK VAZİYETTE

Artık aşıya gerek yok bakıma gerek yok nasılsa yüzde 70e bulaşmış kaldı yüzde 30 onlarda sürüye katılsın ÖLEN ÖLÜR KALAN SAĞLAR BİZİMDİM. YAŞASIN YALAKALIK YAŞASIN YAĞCILIK. HİÇ BİR ŞEY OLMAZ.MERAK ETMEYİN.

GELELİM DİYECEKLERİMİZE

**İLDE 1 TANE HASTANE VAR başhekim napsın sağlıkçılar ne yapsın tek hastane sonuçta COVİTLİ RÖNTGENE TOMOĞRAFİYE EMARA GİRİYOR ÇIKIYOR ARKASINDAN COVİT OLMAYAN GİRİYOR ONADA ORDA BULAŞIVERİYOR.

***Hastane yoğun bakımı ecel hane oldu dular aman hastaneye gelmeyin diyor virüs kol geziyor

**DERHAL HASTANE SADECE COVİT HASTALARINA TAHSİS EDİLMELİDİR 82 YIL BOŞALTILIP SÜRATLE NORMAL HASTANEYE ÇEVRİLMELİDİR.

***YADA KADIN DOĞUM HASTANEYE NAKLEDİLMELİ KADIN DOĞUMUN YERİ KOVİT HASTALARINA TAHSİS EDİLMELİDİR. ODA OLMASSA KADIN DOĞUMUN KARŞISINDAKI DİŞ DEVASA YER BOŞALTILIP COVİT HASTALARINA AYRILMALIDIR

***BUNLAR MİLLETİN RAHATINI BOZUYORSA ESKİ DEVLET HASTANESİNİN YERİNE 1 HAFTADA PREFABRİK BİR COVİT HASTANESİ KURULMALIDIR.

***SÜRÜ OLAN HALKIMIZIN BU ÇİLEDEN KURTARILMASI VE GÜVENLİ ŞEKİLDE SAHİPLİK EDİLMESİNİ ARZ EDİYORUZ. ZAMANINDA RADİKAL TEDBİRLER ALINMIŞ OLSAYDI NE BU ÜNVANI ALIRDIK NEDE BUNCA İNSANIMIZI KARA TOPRAĞA VERİRDİK.

***SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI TENZİH EDERİM ONLAR NETİCEDE ÇALIŞAN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAN FİZİKİ ORTAM BU KADAR ŞARTLAR BU KADAR

***BİZE BU SÜRÜ DAMGASINI VURAN SEBEP OLAN TEDBİR ALMIYAN SAVSAKLAYAN BİZİ ŞAMPİYON YAPAN KIMSE ODA MEYDANA ÇIKSIN. YADA SUÇLU VİRÜSTÜR!!!

***NORMAL HASTALAR HASTANEYE GİDEMEZ OLDU EVİNDE KALP KRIZINDEN OLEN OLENE.

***Sonuçta dünyaya rezil olduk maalesef anlıyoruz ki en az bu halkın % 60 70 İ BU İLLETE YAKALANMIŞKİ sürü olduk. Yazık. Derhal tedbirler alınmalı bu girdaptan çıkılmalıdır. GEREKİYORSA EN AĞIR TEDBİRLERLE. İHMAL VARSA BİR KAÇ İHMALCİ KELLESİ BİLE ALINMALIDIR.

 

AGC BAŞKANI

ZEKİ DİŞKAYA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum