Ahmet İnan

Ahmet İnan


2022 KPSS SORU HIRSIZLIĞINA DAİR CİMER'E YAPTIĞIM BAŞVURU

07 Ağustos 2022 - 12:32

2022 KPSS SORU HIRSIZLIĞINA DAİR CİMER’E YAPTIĞIM BAŞVURU 

Dün, CİMER’e yaptığım başvurumu, siz değerli okuyucularımla paylaşmayı uygun gördüm:      

“DEVLET DENETLEME KURULU BAŞKANLIĞINA

İlgi: a) 2022 KPSS sınav sorularının çalınması ile ilgili Başkanlığınızca yürütülen soruşturma.
       b) https://www.youtube.com/watch?v=s3wDkA8PDtg linkinde eski YÖ Başkanı Yusuf Ziya ÖZCAN'ın açıklamaları.

2008 yılından bu yana FETÖ terör örgütü beni tedricen öldürmek istiyor. Nitekim FETÖ teröristi olduğu Diyarbakır 4. Ağır Ceza Mahkemesinin 2017/346 E. sayılı dosyasında verdiği kararda açık olan eski Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale SARAÇ ve çetesi, ilki 2010 yılında olmak üzere, sonuncusu da 2020 de olmak üzere beni Dicle Üniversitesindeki görevimden 7 (yedi) defa İHRAÇ etti. Bunun ana nedeni, benim FETÖ terörüne ve FETÖ'nün sınavlarda soru çalmasına hep karşı çıkmamam idi. Çünkü FETÖ, Doçentlik ünvanı aldığım halde Doçentlik kadro hakkımı 2008 den bu güne kadar hep çaldı. Ayrıca FETÖ teröristi Ayşegül Jale SARAÇ ve ÇETESİ, bir çok akademik kadro hırsızlığı yaptı. (Bkz: Dicle Ün. Arşivi) Cumhurbaşkanlığı ve DDK'nun arşivi incelenerek benim Abdullah GÜL döneminde buralara gönderdiğim dilekçelerimin tümü incelenir ise, FETÖ terörünün yaptığı akademik kadro hırsızlığına dair emareler açıkça görülür. Abdullah GÜL döneminde, FETÖ'ye karşı önlem alınmasını ve DDK'nun devreye sokulmasını resmi dilekçelerim ile defalarca talep etmeme rağmen, gereği yapılmadı ve FETÖ terörüne göz yumula yumula bu karanlık günlere gelindi.

Şimdi ise, FETÖ'nün devamı MAHREM FETÖ, ülkemizi kasıp kavurmakta ve sınav güvenliğimiz dahil mikro ve makro çapta ülkemiz güvenliğini tehdit etmektedir. Ülkemizi içten ve dıştan kuşatmak isteyen FETÖ'nün en büyük destekçisi, PKK terör örgütüdür.

İlgi b deki video izlenir ise YÖK eski Başkanı Yusuf Ziya ÖZCAN'ın da FETÖ hırsızlığında sorumluluk payı olduğu açıkça anlaşılır. Nitekim anılan YÖK Başkanı ve ondan sonraki YÖK Başkanları hakkında yargı yerine bir çok açıklamalar yaptım. Fakat bu YÖK Başkanları hala etkin yerlerde görev yapmaktalar. Mesela katil ruhlu Mehmet Ali Yekta SARAÇ, halen Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak görev yapmaktadır. (Bkz: Danıştay 12. Dairesinin 2021/6383 E. dosyası)

CELP EDİLMESİ GEREKEN DELİLLER:

1. T.C sınırları içindeki tüm mahkemelerde 2010 yılı ertesi oluşan dava dosyalarımın UYAP üzerinden incelenmesi.
2. 2010 yılı sonrası HSYK ve HSK'daki bütün şikayetlerimin UYAP üzerinden incelenmesi.
3. Cumhurbaşkanlığındaki bütün başvurularımın incelenmesi.
4. Danıştay ve Yargıtay' da açık ve kapalı 2010 ve sonrasındaki taraf olduğum bütün dava dosyalarının UYAP üzerinden incelenmesi.
6. AYM de açık ve kapalı 2010 ve sonrasındaki bütün taraf olduğum dava dosyalarının UYAP üzerinden incelenmesi.
7. YÖK'te 2010 sonrası bütün dilekçelerimin incelenmesi.
8. Dicle Üniversitesinde 2008 sonrası bu güne kadar, bütün dilekçelerimin incelenmesi.

SONUÇ ve İSTEM:

İlgi soruşturmanın kemale ermesi bakımından FETÖ'nün bana uyguladığı terörün bütün boyutları ile ilgi soruşturmaya dahil edilmesini, saygılarıma arz ederim.
Gizle
 Başvuru hareketleri için tıklayınız.
 06.08.2022 20:10 tarihinde internet üzerinden başvuru alındı.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum