Ramazan ALAGÖZ

Ramazan ALAGÖZ


AK Parti İle Türkiye Ve Şehirlerimiz Çağ Atladı

24 Ekim 2022 - 01:08

AK Parti İle Türkiye Ve Şehirlerimiz Çağ Atladı
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde aktif bir gazeteci olarak görev yapan bir basın mensubu olduğum için hangi hükümetin ilimizde ve ilçemizde ne gibi hizmet yaptığını çok iyi bilen bir gazeteciyim. Bundan 20 yıl evvel insanlarımız paraları olmadıkları için doktora dahi gidemiyorlardı. O günleri hatırladığım zaman kimi zaman ağlayasım bile geliyor. Çünkü 2000’li yıllardan önce insanların ne yaşadıklarını çok iyi bilen bir gazeteciyim.
Çok fazla eski tarihlere gitmeye gerek yok. Bundan 20 yıl öncesine gittiğimizde ülkemizde insanların zor bir yaşam içerisinde olduklarını çok iyi hatırlıyorum. Birçok insan cebinde parası olmadığı için bir hastası olsa onu doktora nasıl götüreceğini düşüyordu. Bazı insanlarda yakınları vefat ettikleri vakit cenazelerini bile alamıyordu. Bunun sebebi hastane masraflarını ödemeyen bir insanın cenazesini bile almamasıyla alakalıydı.
Gün geldi ve halkın sevgisini kazanan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan parti kurarak, adeta tıkanmış bir yolu açarak, ülkemize çağ atlattı. Göreve gelir gelmez sağlıkta, ulaşımda ve sosyal hizmet konusunda Avrupa standartlarında bir hizmeti halkımızın hizmetine sundu. Ve daha sonra Avrupa ülkelerinde bile olmayan hizmetleri halkımızın ayağına götürdü. AK Parti’nin iktidarıyla birlikte bütün Türkiye’de halk ilk defa devletimizin atamış olduğu valiyle, kaymakamla ve kurum amirleriyle derdini anlatmak için bir fırsatı elde etti. 
90’lı yıllarda bir insan bırakın bir valinin kapısını çalmayı, o kurumdan içeri alınmazdı. Şimdi ise valilerimiz, kaymakamlarımız köy köy gezerek vatandaşın ayağına kadar gidiyor. İşte bu hizmetin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah kendisine uzun ömrüler versin. Başımızdan eksik etmesin. Eğer bugün rahat bir hayat yaşıyorsak, sağlıktan, eğitimden ve daha sayamadığım birçok hizmetten faydalanıyorsak bunun tek mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır.
Ülkemizde, ilimizde ve yaşamış olduğum Kahta ilçemizde herkes Recep Tayyip Erdoğan’a dua ediyor. Bu kadar insanın duasını alan bir lider dünyada daha görülmemiştir. Halkın bu kadar sevgisini kazanmış olan bir liderin yaptığı hizmetleri gören bir gazeteci olarak önümüzdeki seçimde kendisine bütün aile fertlerimle birlikte çalışacağımı belirtmek istiyorum.
Recep Tayyip Erdoğan’a sevdalı bir gazeteci olarak gerçekleri söylemekten çekinmediğimi belirtmek isterim. Bugün benim için AK Parti’de kimin veya kimlerin aday olacağının hiçbir önemi yok. Çünkü ben liderimin her aday gösterdiği kişi için çalışırım ve oyumu AK Parti’ye veririm. Benim için AK Parti dünyanın en büyük partisidir. Ve öyle kalacaktır. Bu sevda asla bitmez.
Kahta Belediyesi’nde taşeron kadrosu almış olarak çalışan bir işçi olmama rağmen sadece AK Partili olduğum için Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı tarafından işimden edildim. Benimle birlikte işe girmiş olan birçok arkadaşımda AK Partili olduğu için işinden edildi. Yusuf Turanlı çıktığı TV kanalında göreve geldiği taktirde hiç kimsenin işine son vermeyeceğini söylemişti. Fakat bu söylemine rağmen benimle birlikte taşeron işçi iken kadro almış olan birçok insanı mağdur etti.
Bugün AK Partili olduğum için işimden edilmiş olsam bile asla partimden ve liderim Recep Tayyip Erdoğan’dan vazgeçmem. Belki de bugün sebepsiz yere işimden oldum. Ancak bir gün bu haksızlığın son bulacağını düşünüyorum. Kahta Belediyesi’nde çalışırken önce mobbing uygulanan ve daha sonra işinden edilen biz işçiler bu konuyu yargıya da taşıdık. Her haliyle haklı olmamıza rağmen Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı bizi işimize almıyor. Bu konuda yargının vereceği kararı bekliyoruz.
Günümüzde yüz kızartıcı bir suçu olmadığı taktirde bir kurumda çalışan bir devlet çalışanı asla işinden edilemez. Fakat yasal olmadığı halde bizi işimizden Yusuf Turanlı, bakalım yargının vereceği karara rağmen ne gibi bir adım atacak? Bizim için her şeyden önce önemli olan partimiz AK Parti’nin yeniden seçimlerde başarı elde etmesidir. Geçmiş dönemlerde aile fertlerimle birlikte AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için kapı kapı gezerek oy istemiştim. Bu seçimde de aynı şekilde çalışacağım. Ben liderimi ve partimi çok seviyorum.
Bundan 20 yıl önce insanların evlerine ekmek götüremedikleri o günleri çok iyi hatırlayan bir gazeteciyim. 90’lı yıllarda insanlar bir önlüğü ve çantayı birden fazla çocuklarına giydirirdi. Hatta çocuklara bayramlık almak bir hayaldi. Bugün ise çocuklarımız devletimizin verdiği tabletlerle eğitimlerini görüyorlar.
Akıllı tahtalarda eğitimlerini en iyi şekilde görmekteler. Bütün eğitim ihtiyaçları devlerimiz tarafından karşılanıyor. Böylesine önemli bir hizmeti görmemek mümkün mü? Yıllar önce köyde yaşayan bir veli çocuğunu okutamıyordu. Bugün ise çocuklar taşımalı eğitim ile kendilerine en yakın yerleşim yerlerinde eğitimleri görüyorlar. Aynı zamanda yurtlarda kalan öğrencilerde 5 yıldızlı otel konforundan faydalanıyorlar. Bu gibi hizmetlerin son bulmaması için sonuna kadar partim olan AK Parti’nin ve liderim Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım. Partim olan AK Parti ve liderim için gece gündüz demeden çalışacağım.
Ramazan Alagöz
[email protected]

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum