Ramazan ALAGÖZ

Ramazan ALAGÖZ


Gün Kâhta 02 spor'a Sahip Çıkma Günüdür

09 Nisan 2021 - 14:19 - Güncelleme: 09 Nisan 2021 - 14:26

Kendi sahasında Mardin büyükşehir belediye Spor'a 2-4 mağlup olan Kâhta 02 spor’da moraller bozuk...

Misli.com 3.Lig 2. Grup 19. hafta mücadelesinde temsilcimiz Kahta 02 Spor  kendi evinde Mardin büyükşehir belediye spor'a 2-1 mağlup oldu.

Ligin ikinci yarısına 5 transfer ve yeni teknik heyetle start veren Kâhta 02 spor, hala bekleneni veremiyor. Kendi evinde Doğunun'un Büyükşehir belediye Mardin Spor'u konuk eden Bordu mavililer, rakibine 2_ 4 lik skorla mağlup oldu.

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

3. Lig 2. Grupta küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kâhta 02 spor, sahasında oynadığı karşılaşmada uzatma dakikalarda yediği 2 gole ağır yenilgi ile sahadan puansız ayrılan bordo mavili takım düşme potasının tamamen içine girdi' 
2-0 yenik duruma düşen Kahta 02 spor maçın sonlarına doğru rakibine büyük baskı kurarak 2- 2 beraberlik sağlamış olsa da mutlak galibiyet için adeta tek kale oynamaya başladı bu arada zaman zaman defasında boşluklar bırakan Kahta Spor uzatmalarda yediği 2 gole sahasında 4 -2 mağlup oldu,

Karşılaşmadan orta hakem Kahta 02 spor un bariz penaltısını vermezken 2 şutunda direkten patladı

Karşılaşmanın 2 çi yarısında Kahta 02 spor kulübü Başkanı Musa Yıldırım  ve yönetim kurulu hakemlerin yanlı tutumlarına sinirlenince trübünü terk ettiler maçı saha kenarında bulunan binanın damında takip etiller, 
"Maçın devre arasında Kaptan Serdar Aşuk  hakeme yaptığı itirazdan dolayı kırmızı kart gördü,
Küme düşme hattı ile arasında puan farkı aynı olan Kâhta 02 spor, Mardin Spor müsabakasında özellikle hücumsal anlamında yeterli varlık gösteremedi.

Son 4 haftasına giren Kâhta 02 spor ligin 19 haftasında 14 mart Perşembe günü deplasmanında olay Of potasında olan İskenderun spor. ile karşılaşacak.
Artık önümüze bakmalı ve tüm camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor.

Özellikle bu durumda tüm samimiyeti ve maddi manevi özverileri ile her türlü imkanlarını seferber eden Başta Kulüp Başkanınımız Musa Yıldırım, ve tüm şehir sahip çıkması gerekiyor. Bu şehir bu takım bizim ise o zaman herkes uzaktan gazel okumadan şehrine takıma sahip çıkmalı... Sporda başarı kadar başarısızlıkta da takımın yanında olmak ve kenetlenmek durumundayız. Bu güç durumdan ancak birlik ve beraberlik içerisinden kurtulabiliriz.

Yoksa ligden düşmekle kalmaz takımımızda sahipsiz kalır.

Birlikten her zaman güç doğar...

Bu yüzden, Haydi KAHTAM şimdi takımının, Başkanının, yönetiminin yanında olma zamanı...

Haber: Ramazan Alagöz 
www.kahtaguncelhaber.com

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum