Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA


Günlük Politikamı Anlık Çikarmı ?

03 Şubat 2021 - 13:58

günlük politikamı?anlık çıkarmı?ebedmüddet devletinle milletinmi?

yukarıdaki sorulara verilecek cevaplara göre herkes kendine bir rota çizer ve ilerler.
Millet DEVLETİNİ KURAR DEVLETİ milletine hizmet eder güvenliği sağlar korur kollar işini yapar. DEVLET OLMADAN Millet bayrak olmaz ezan okunmaz şeref olmaz iffet olmaz işgal edilen ülkeler bolca var. o yüzden günümüzde bireylerin tercihlerini buna göre yapmaları zorunluluk oldu.
TÜRK MİLLETİ VE DEVLETİ Dünya nın gözünün üstünde olduğu bir devlettir vede millettir. Bilirlerki ayağa kalkan türk milleti zulmedenlerin azraili olur zulme asla rıza göstermez. Nerede minare varsa dikkat edin orda oluk oluk kan akıtılır BUNUN TEK ÇARESİ GÜÇLÜ BİR TÜRK DEVLETİNDEN BİRLİK İÇİNDEKİ TÜRK MİLLETİNDEN GEÇER.
TÜRK DÜNYASİ BİR BİRLEŞSE ELİNDE NÜKLEER SİLAHIDA OLAN  BİR YAPI OLUR bunu isterlermi? elbette hayır.
Garip müslüman halkın yaşadığı özellikle ortadoğuda hiç bir devlet yokturki gerçek halkı tarafından yönetilsin buna izin verilmiyor ve % 5 lik elit kesim halkı eziyor ve tabii olarak kavga kavga kavga dış güçlerin işgalleride cabası. o yüzden TÜRK MİLLETİ TARİHİ BİR DÖNEMEÇTEDİR.VE TARİHİ BİR VEBALLE SORUMLULUKLA KARŞI KARŞIYADIR.
Ya ayağa kalkıp kükreyecek her türlü silahını yapacak sınırlarını koruyacak KARABAĞI azad ettiği gibi bir çok zulmu bitirecek.Egede akdenizde Karadenizde haklarını alacak suriyede ırakta libyada ve birçok yerde EMPERYALİZMLE ÇARPIŞACAK ve dur diyecek oyunları bozacak.
Yada iç kargaşaya gömülecek İÇERDE İSTİKRAR BOZULACAK İÇ MESELELERİYLE BOĞUŞMAK ZORUNDA BIRAKILACAK VE BU MİLLİ KAZANIMLARINI TEK TEK KAYBEDECEK.
HER AKLISELİM İNSAN ÇOK iyi düşünmek bireysel hırslarını bir kenara koyarak ulusal çıkarlara odaklanmalı birlik beraberlik dahada kenetlenmeli tek yumruk olmalıdır.

yoksa inanın bana bizi un ufak etmek için fırsat kolluyorlar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum