Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA


UYUŞTURUCU TERÖRÜ!!!

01 Ekim 2021 - 17:19

UYUŞTURUCU TERÖRÜ!!!
Evet Uyuşturucu terör belasından daha etkili vede tehlikeli.  ULUSLAR ARASI BİR SORUN .Öyleki uluslar birbirlerini çökertmek için genç nesilleri yok etmek için gençlikleri  bu illetin pençesine acımadan düşürüyorlar. Bunun bir ayağı bu.Yani  hedef gençliği yok etmek 2. Ayak korkunç ekonomik rant  Düşünebiliyormusunuz gencecik çocukları yok ederek para kazanabiliyor birileri. 3.AYAK  TERÖRE finansman geliri terör örgütleri gelir elde etmek için uyuşturucu gelirleriyle finansman sağlayıp kirli eylemlerini yapıyor. 4.boyut bu illete düşen gençlik kontrolden çıkıyor beyin bitiyor ciyerler bitiyor  ve yok olmaya doğru giden bir nesil. TERÖRDENDE TEHLİKELİ BİR BELA UYUŞTURUCU.
ULUSAL BOYUT ÜLKEYİ SARMIŞ VAZİYETTE 
YERELE GELİNCE Maalesef ilimizdede uyuşturucu çok yaygın ve illetin pençesinde kıvranan binlerce  genç var dağılan perişan aileler var emniyet güvenlik kuvvetleri bir çaba içerisinde lakin durum iyi değil.
İLDE UYUŞTURUCUYA ÇOK RAHAT ULAŞILIYOR OLMALIKİ HERGÜN 1 GRAM 5 GRAM EROİN VEYA SENTETİK UYUŞTURUCU VEYA HAP YAKALANDI DİYE HABER YAPIYORUZ. Gramlarla yakalanan gençlik bu illetin bağımlısı olmuş halde yakasını kurtaramıyor. Birileri bağımlı hale getirdiği gençliği bir potensiyel müşteri para gelir kaynağı görüyor olmalıkı gramlar yakala yakala bitmiyor. Yakalanan her genç damgalanıyor sicili bozxuluyr ve adeta illetin mahkumu haline geliyor.
OYSA ESAS YAPILMASI GEREKEN  GRAM GRAM A İNMEDEN K KİLOLARCA  TONLARCA BU İLLET GELİRKEN EL KONULMALI  YAKALANMALI  VE GENÇLİK KORUNMALIDIR. Nasıl bir İyapılanmadırki  hergün gramlarla yakalanan ülkede binlerce genç esir var tonlar kilolar aynı sıklıkla ele geçirilemiyor.
DEVLETİN BU KONUDA SÜRATLE YENİ TEDBİRLER ALMASI LAZIM UYUŞTURUCU SATICILARI YAKALANDIĞI AN BARONLAR TERÖR SUÇU STATÜSÜNE KONMALIDIR VE BÜTÜN MAL VARLIĞINA EL KONMALIDIR.
Ayrıca illetin pençesine düşen gençliğin rehabilite edilmesi her ilde hastane açılması zorunlu hale gelmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum